Laden
Wijnen

Bedrukte Magnum la foret relatiegeschenk

Magnum la foret - Premiumgids

Artikelnummer: PG29150791

1x Verpakt in kist 1x Magnum La Foret

De wijngaarden van Château Lafôret zijn al 5 generaties in handen van dezelfde familie. Helen en Yannik Roux worden ondersteund door hun zoon Roman. Door zijn innovatieve manier van denken heeft hij de wijngaarden nieuw leven ingeblazen.

Doelstelling van de familie Roux is het maken van kwaliteitswijnen die jong en makkelijk te drinken zijn en dat lukt ze bijzonder goed. Bijna al hun wijnen hebben prijzen gewonnen. Zo ook deze – Château Lafôret Bordeaux Rouge.

Gemaakt van merlot, cabernet sauvignon en cabernet franc, de klassieke druiven voor de Bordeaux. De druiven groeien aan 30 jaar oude wijnstokken wat zorgt voor concentratie, kracht en finesse.

Een fruitige neus van aardbeien, frambozen en zwarte bessen. Lichte caramel- en vanille tonen en mooi geïntegreerd hout in de smaak met een lange, soepeleafdronk. Deze wijn is geschikt om zo van te genieten en past heel goed bij klassieke vleesgerechten zoals chateau briand, beef bourguignon of varkenshaas. De magnumfles waarin de wijn gebotteld is, is het ideale formaat om de wijn ook in de fles te laten ontwikkelen.

Dus als u nog even geduld heeft.....

Het is mogelijk een bijpassende wijnbeschrijving toe te voegen met logo.

Specificaties

• Minimale afname: Vanaf 25 stuks
1
Aantal
 
Aantal stuks
Kies uw aantal
Sample bestellen i
 
 
2
Bewerkingsmogelijkheden
 

Bewerkingspositie

Voorzijde

Aantal kleuren
Onbedrukt
Bewerkingstechniek
Onbedrukt
 
 
U kunt nog geen offerte aanvragen/bestelling plaatsen, omdat nog niet alle bovenstaande verplichte stappen zijn ingevuld.
Voor deze aanvraag bieden wij u graag maatwerk. U ontvangt binnen één uur een persoonlijk voorstel/reactie van ons.
Vraag uw offerte aan of bel +31(0)475-537508 Plaats uw bestelling of bel +31(0)475-537508